Гра Кім 5 з плюсом: Повітряний бій

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом: Повітряний бій
    Оцінка: 394 очок, Голосів: 99

    Опис Гри:

    Наша смілива школярка супершпигунка Кім П'ять з Плюсом ніколи не сумує і завжди намагається знайти правильний вихід із будь-якої складної ситуації.

    Сьогодні в нашій грі "Кім 5 з плюсом: Повітряний бій" наша героїня відправиться на чергову і дуже небезпечну місію, але на цей раз її шлях буде лежати прямо в лігво її головного ворога - Доктора Драккена!

    Цей мерзенний негідник і лиходій викрав таємничий артефакт і тепер Кім доведеться повернути його назад на місце і постаратися дізнатися для чого він потрібен і як він планував його використовувати.

    А в лігві лиходія Драккена дуже багато різних небезпечних пасток, і нашій Кім не обійтися без допомоги її вірного друга і дуже професійного комп'ютерного генія Вейда, який вже встиг підготувати для нашої супершпигунки Кім спеціальний літак на якому вона буде переслідувати доктора Драккена. І цей негідник від неї не втече.

    Вам потрібно в нашій грі "Кім 5 з плюсом: Повітряний бій" допомогти цій неймовірно сміливій тинэйджерці Кім, впоратися з поставленим їй завданням і повернути вкрадений доктором артефакт на його колишнє місце. Не шкодуйте лиходія, випитайте у нього всю інформацію, яка вам необхідна для виконання завдання.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам