Гра Кім 5 з плюсом: Вільне падіння

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом: Вільне падіння
    Оцінка: 388 очок, Голосів: 95

    Опис Гри:

    Всі супергерої проходять дуже багато тренувань перед тим, як їм довіряють дуже секретні справи і відправляють на небезпечні для життя завдання. Вони повинні відмінно володіти всіма видами зброї, вміти читати по губах, знати дуже багато різний мов, а так само не боятися висоти і вміти стрибати з парашутом.

    У нашій грі "Кім 5 з плюсом: Вільне падіння" вірний друг супершпигунки Кім П'ять з Плюсом - Рон, дізнався розташування дуже секретної лабораторії підступного лиходія доктора Драккена, і тепер у них є завдання напасти на негідника прямо в його лігві!

    Але потрапити всередину цієї лабораторії можна лише крізь вентиляційну шахту. І для цього їм необхідно непоміченими пробратися крізь всі охоронні системи ворожого бункера. Щоб здійснити свій план по знищенню доктора Драккена, наші друзі супершпигуни вирішили зістрибнути вниз з парашутами, адже в цьому вони майстри і обожнюють висоту.

    Але на жаль погода видалася не льотною і для того, щоб вони змогли дуже вдало і в потрібному місці приземлитися, Кім та Рону дуже потрібна ваша допомога.

    Допоможіть нашим відважним супершпигунам виконати дуже важливу місію і пробратися в лігво і лабораторію доктора Драккена зістрибнувши з парашутами. Ми віримо, що з вашою допомогою у наших героїв обов'язково все вийде.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам