Гра Кім 5 з плюсом: Капітан команди

    Ігри » Ігри Кім 5 з плюсом » Гра Кім 5 з плюсом: Капітан команди
    Оцінка: 548 очок, Голосів: 137

    Опис Гри:

    У кожної спортивної команди є своя група підтримки. І відповідальність на цій групі лежить дуже велика, адже їм необхідно придумати дуже веселий і оригінальний номер, який був у кілька разів краще, ніж у команди суперниць, і в цьому вже буде частина перемоги їхньої команди. У групу підтримки підбирають тільки дуже красивих і фігуристих дівчат, щоб вони відвернули увагу суперників і таким способом давали додаткову можливість виграшу їх команді.

    Наша героїня гри "Кім 5 з плюсом: Капітан команди" крім того, що займається роботою супершпигунки, встигає ще вчитися в школі і танцювати в групі підтримки! І не важливо, що це хобі у неї залишається дуже мало вільного часу, вона кожну вільну хвилинку намагається проводити на тренуваннях і готуватися до гри її улюбленої команди.

    В нашій дуже захоплюючій грі "Кім 5 з плюсом: Капітан команди" у вас буде можливість взяти безпосередню участь в захоплюючих тренуваннях нашої супершпигунки Кім П'ять з Плюсом і допомогти їй підготуватися до дуже важливого виступу її групи підтримки, що буде відбуватися найближчим часом. Часу дуже мало, тому ви повинні докласти максимальні зусилля в цьому тренуванні на всі сто.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам