Гра Прибирання у групі підтримки: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання у групі підтримки: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 579 очок, Голосів: 143

    Опис Гри:

    У кожній спортивній команді є своя група підтримки, яка професійно вміє вболівати.

    А для того щоб створити позитивний настрій і налаштувати у майбутній грі своєї команду на перемогу, група підтримки повинна спочатку привести себе в належний вигляд. У нашій грі "Прибирання у групи підтримки" у вас є можливість допомогти групі підтримки у прибиранні приміщення і швидше почати вболівати за своїх кумирів.

    Грати в нашу гру дуже просто і цікаво. Все що потрібно для успішного її проходження - це розкласти всі речі групи підтримки по відповідним робочим місцям і контейнерам, щоб все було доступно, раптом яка-небудь річ знадобиться під час наступного виступу. Для цього сукні, маски, взуття і баночки з напоями треба скласти у відповідні коробки, а весь інший сміття необхідно викинути.

    Крім всього, в приміщенні розкидані різні аксесуари, такі як помпони, і ви так само повинні їх прибрати, щоб вони не валялися на підлозі. Їх ви можете віддати дівчатам з групи підтримки в руки, щоб танець вийшов максимально цікавим і яксравим.

    Для переміщення предметів по ігровому полю вам необхідно натиснути на ліву кнопку миші фіксуючи при цьому необхідний для переміщення предмет.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам