Гра Люди Ікс захищають місто

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс захищають місто
    Оцінка: 337 очок, Голосів: 92

    Опис Гри:

    Міські жителі найбільше наражаються на небезпеку, а особливо якщо вони проживають у віртуальному місті разом з відважною четвіркою з фантастичного фільму Люди ікс. Адже, там де герої за логікою повинні бути і злодії і негідники, які весь час хочуть насолити супергероями і довести всім, що вони крутіше всіх разом узятих супергероїв.

    Ось і на цей раз, на місто нападають жахливі роботи-монстри, які хочуть знищити все на своєму шляху. А врятувати їх можуть тільки згуртована команда мутантів-супергероїв людей ікс в нашій грі "Люди Ікс захищають місто". Кожен з цієї зоряної четвірки може керувати вежами, які стріляють по нападникам на місто - лиходіям. Вашим завданням у нашій грі "Люди Ікс захищають місто" буде розставити ці унікальні вежі так, щоб ні один з злих роботів-монстрів не зміг пробратися через межу міста до їх бази.

    За кожне вбивство цих негідників, ви будете отримувати золото, яке ви згодом зможете витратити на поліпшення ваших стріляючих веж або побудування нових веж, якщо вам здасться що їх мало в нашій грі "Люди Ікс захищають місто".

    Ви можете проявити свою фантазію і показати себе справжнім генієм у побудові тактики ви ведення бою в нашій захоплюючій грі "Люди Ікс захищають місто".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам