Гра Військові загони захищають місто від зомбі: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Зомбі » Гра Військові загони захищають місто від зомбі: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2459 очок, Голосів: 570

    Опис Гри:

    Проявити свої тактичні навички у військовій справі можна в грі Військові загони захищають місто від зомбі! Країни б'ються один з одним тільки по своїй недалекоглядності, адже справжній ворог людей - це тільки живі мерці, які жадають руйнувань і смертей! Ними рухає голод, такий сильний голод, що вони самі не здатні просто взяти і зупинитись. Їх зупинить лише смерть!

    Придумати план надійної оборони міста від нашестя живих мерців - твоє завдання номер один. У твоєму розпорядженні є все що потрібно. Побудуй військові вишки в місцях, де вважаєш за потрібне. Розмісти стрільців на самих гарячих пунктах і керуй атакою на зомбі! На щастя, зомбі не володіють розвиненим інтелектом, але на жаль, їх дуже і дуже багато! Тому діяти треба швидко і вкрай уважно.

    Як і в реальному житті, будівництво вишки вимагає грошей, патрони для стрільців теж потребують коштів і мають звичай закінчуватись в самий непідходящий момент! Тому тобі треба заробити кошти на ведення цієї війни. Намагайся якомога більше монстрів вбивати точними пострілами, адже за кожну смерть ворога ти будеш поповнювати свою скарбницю.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам