Гра Мадагаскар Знайди відмінності

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра Мадагаскар Знайди відмінності
    Оцінка: 428 очок, Голосів: 109

    Опис Гри:

    Потренуйте вашу уважність до деталей і проведіть захоплююче час в нашій барвистій грі "Знайди відмінності". Разом з вами в онлайн пригоди зануриться і персонажі з мультфільму "Мадагаскар" які будуть відображені на картинці вашого ігрового поля.

    Гра "Знайди відмінності" - це чудова онлайн-гра на розвиток логіки. У грі, вам на двох однакових, на перший погляд, картинках доведеться відшукати низку відмінностей між персонажами популярного анімаційного серіалу "Мадагаскар". Вони жадають нових захоплюючих пригод і нових досі незнайомих відчуттів під час свого чергового цікавого відпочинку. Тому вони пропонують вам взяти участь у дуже цікавій справі - у пошуках всіх втрачених деталей, які будуть на зображеннях.

    Для початку вам доведеться буде озброїтися комп'ютерною мишкою, бо тільки з її допомогою ви зможете швидше відшукати всі необхідні відмінності. Кожен зроблений вами правильний і своєчасний клік мишки по картинці, принесе вам певну винагороду у вигляді балів. Чим більше балів ви зможете під час гри заробити - тим краще. Гра буде закінчена, коли ви встигнете вчасно знайти всі відмінності між картинками і вказати на них.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам