Гра циркачі Мадагаскар

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра циркачі Мадагаскар
    Оцінка: 561 очок, Голосів: 135

    Опис Гри:

    Наші мультяшні герої улюбленого багатьма анімаційного мультфільму "Мадагаскар" весь час у пошуках нових пригод і професій. Цього разу вони захотіли спробувати свої сили в цирковому мистецтві у нашій онлайн-грі "Циркачі".

    У грі "Циркачі" наші головні персонажі спробують відшукати приховані предмети від яких залежить їх подальша кар'єра на арені цирку. Але наші герої дуже не уважні і вони потребують вашої допомоги.

    Для того, щоб ви змогли стати частиною команди та взяти участь у пошуках вам доведеться озброїтися комп'ютерною мишкою і дуже детально почати вивчення зображення, яке розміщене на вашому ігровому полі.

    Ви повинні бути максимально уважними і зібраними, адже тільки коли ви проявите вашу максимальну уважність ви зможете відшукати загублені нашими героями об'єкти, адже відразу ж виявити ці об'єкти вам не вдасться, як би ви цього не захотіли.

    Треба пам'ятати, що грати в цю гру вам необхідно на час, тобто проходження усіх рівнів гри має здійснюватися як можна швидше і оперативніше. За кожну зроблену вами помилку, ви можете втратити очки, тому постарайтеся робити мало помилок і ваш бюджет буде тільки наповнюватися новими бонусними балами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам