Гра пазли Мадагаскар

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра пазли Мадагаскар
    Оцінка: 360 очок, Голосів: 104

    Опис Гри:

    В міському зоопарку справжнім шанувальникам веселих і неймовірних пригод стає дуже нудно, і вони готові на багато що, щоб покинути ці не цікаві клітки і вольєри і відчути смак справжнього дикого життя з безліччю небезпек і неймовірних пригод. І герої з усіма улюбленого і відомого мультфільму "Мадагаскар" вирішили що вже краще вони будуть головними героями нашої нової гри "Пазли" ніж цілими днями будуть розважати відвідувачів зоопарку.

    Гра "Пазли" - це ідеальна іграшка для маленьких любителів захоплюючих головоломок. До того ж, вона дає можливість гравцеві розвивати уважність і логічне мислення. Представлена на вашому ігровому полі картинка складатиметься з численних невеликих фрагментів, які буде розташовуватися в правому верхньому куті ігрового екрана.

    Ви повинні зібрати всі ці шматочки пазлів в одне ціле. А для цього вам доведеться буде використовувати комп'ютерну мишку, завдяки якій шматочок пазла можна буде перетягувати на своє місце в рамці.

    Вам треба постаратися обертати фрагменти так, щоб у підсумку у вас вийшло чітке зображення. Якщо ви все будете робити правильно, то в кінці ви зможете побачити героїв улюбленого мультфільму "Мадагаскар".

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам