Гра Мозаїка Тачки

    Ігри » Ігри Тачки » Гра Мозаїка Тачки
    Оцінка: 1479 очок, Голосів: 399

    Опис Гри:

    Герої знаменитого у всьому світі анімаційного мультфільму "Тачки" сьогодні будуть головними героями нашої нової захоплюючої гри "Мозаїка". В даній грі, крім відмінно проведеного часу, у вас буде можливість потренувати вашу уважність, пам'ять і художній смак. Адже вам доведеться зібрати всі розкидані по ігровому полю шматочки певної форми для того, щоб в результаті вийшла дуже гарна мозаїка з вашими улюбленими героями мультфільму "Тачки". Це один з варіантів пазлів з вашими улюбленими героями - тачками.

    На вашому ігровому екрані картинка буде розглядатися з труднощами, але все ж, визначити правильне місце для кожного фрагмента можливо. Для того, щоб мати під рукою необхідний для вас шматочок мозаїки, вам доведеться натиснути лівою кнопкою мишки на червоний важіль. Але при цьому, поки не буде знайдено правильне розташування для даного фрагмента, інший не буде з'являтися в нашій грі. У підсумку, для отримання іншого фрагмента вам буде доведеться встановити фрагмент в потрібне місце.

    Ігровий процес буде супроводжуватися звуками моторів машин, які приймають участь в шалених гонках смішних і веселих машин.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам