Гра головоломка Тачки

    Ігри » Ігри Тачки » Гра головоломка Тачки
    Оцінка: 653 очок, Голосів: 173

    Опис Гри:

    Любите ігри-головоломки? Тоді наша нова захоплююча гра "Головоломка" прийдеться вам за смаком.

    Це відмінна гра-головоломка для всіх любителів складання пазлів. Якщо ви вже знайомі з технікою збирання маленьких фрагментів цілісної картинки, то ви можете завершити дану гру дуже швидко, так як вона дуже легка. А ось для новачків цього процесу, доведеться трошки докласти своїх зусиль і постаратися для того, щоб пройти нашу гру "Puzzle".

    В нашій грі головне - це в процесі формування пазла не порушувати правильний порядок складання картинки. В даному випадку, якщо ви зберете всі частинки пазла в єдине ціле, то у вас вийде картинка з зображенням знаменитих героєм улюбленого мультфільму "Тачки".

    Вам також варто звернути вашу увагу на деякі особливості даної гри. Приміром, вже використаний вами шматочок пазла не вийде повернути назад на місце. І до того ж, всі фрагменти картинки доведеться не тільки пересувати по ігровому полю, але і обертати і ставити в те положення, яке потрібно для вірного відображення зображення на картинці. У даній грі вам доведеться сконцентрувати вашу увагу на шматочки пазла і у вас обов'язково вийде скласти всі фрагменти картинки воєдино.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам