Гра чайки Мадагаскар

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра чайки Мадагаскар
    Оцінка: 353 очок, Голосів: 89

    Опис Гри:

    В дружному і веселому колективі зоопарку з мультфільму "Мадагаскар" з'явилися шкідливі і нахабні чайки, які своєю поведінкою дуже злять всіх мешканців зоопарку, а особливо серйозних і незворушних пінгвінів. Чайки навіть не уявляють собі на кого вони напали і чим для них це може обернуться в майбутньому. Адже в нашій грі, пінгвіни вмілі стрільці, для яких потрапити в чайку не дуже складно.

    Чайки із зоопарку стали вже дуже вести себе нахабним чином. Вони почали красти їжу у пінгвінів Мадагаскару, які цього просто так не залишать. І відважні пінгвіни починаю вести своє власне полювання на цих набравшихся нахабства птахів.

    А покарати чайок можна тільки з розумом, і це відповідальне завдання вирішив взяти на себе сміливий Ріко, за якого ви і будете вести гру.

    Суть даного ігрового процесу полягає в тому, що вам доведеться зафіксувати координати літаючих по зоопарку чайок з допомогою наданого вам маркера. Після того, як приціл буде наведений, ваші друзі пінгвіни будуть обеззброювати птахів, тим самим запобігаючи крадіжкам вашої їжі.

    Як бачите, грати в цю гру дуже просто і весело, адже ви будете робити це дуже оригінальним чином, при цьому учасник гри може використовувати тільки комп'ютерну мишку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам