Гра захист Мадагаскар

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра захист Мадагаскар
    Оцінка: 414 очок, Голосів: 104

    Опис Гри:

    Зі сміливими й відважними пінгвінами мешканці зоопарку і джунглів можуть не турбуватися про свою безпеку. Адже коли за охоронну справу береться компанія цих відважних пінгвінів, всі можуть спати спокійно.

    В нашій грі всемогутній король лемурів Джуліан, просто вирішив відволіктися від повсякденних турбот і розслабитися при цьому не звертаючи уваги на недоречні витівки невгамовного Морта. Йому доведеться подбати про свою безпеку, так як пінгвіни з барвистого мультфільму "Мадагаскар" завжди напоготові!

    Проте Морта це не турбує і він всіляко намагається порушити сон всемогутнього і великого короля лемурів, з'являючись то тут, то там заважаючи спокою великого.

    У нашій грі ви повинні безпомилково визначити місце розташування невгамовного Морта використовуючи для цього лазерний приціл, що дасть шанс вашим підопічним пінгвінам знищити негідника точковим ударом.

    Вашою головною зброєю в цій грі буде ваша комп'ютерна мишка, так що в управлінні нашою новою захоплюючою грою "Захист" немає нічого складного і ніяких проблем у боротьбі з неслухняним Мортом у вас не повинно виникати. Зробіть все від вас залежне, щоб пінгвіни виправдали покладену на них довіру великого короля і не впали перед ним носом в бруд.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам