Гра Маджонг: Багато рівнів

    Ігри » Ігри Маджонг » Гра Маджонг: Багато рівнів

    Опис Гри:

    Ну і назва гри Wellmahjong 2 Internet Community 400 levels! Однак гейм являє собою маджонг! Тільки не думай, що ти поринеш в самий звичайний гейм. Зовсім ні! Адже тут тебе чекає безліч приємних сюрпризів.

    Отже, почнемо по порядку. Для початку скажемо, що правила гри, в принципі, стандартні. Тобі необхідно відсовувати у бік фішки, які, на твою думку, є повністю однаковими. Якщо ти соединишь два однакових предмета, вони видалятися з ігрового поля. Перемога буде зарахована тільки в тому випадку, якщо в грі не залишиться жодного елемента. І ти можеш працювати тільки з тими фішками, які розташовуються на зовнішній стороні.

    Тепер поговоримо про декілька незвичайних моментах, які неодмінно приведуть тебе в захват. Так що приготуйся! Уяви тільки, в даній грі є власний редактор, за допомогою якого ти можеш винаходити свої особисті левел! А ще до цих левелам можна придумати безліч подлевелов! Кажучи іншими словами, ти сам стаєш розробником гри – саме тієї, в яку ти хочеш грати тут і зараз! Здивований? Сподіваємося, що це приємне здивування. Починай зараз, щоб якомога раніше почати проводити незабутній час у віртуальному світі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам