Гра Класичний Маджонг: Шанхай

    Ігри » Ігри Маджонг » Гра Класичний Маджонг: Шанхай

    Опис Гри:

    Гра Шанхайських Маджонг перенесе тебе прямо в Китай. Тільки не варто так дивуватися, тому що гейм, як не крути, зародився саме в країні Висхідного Сонця. Тому пропонуємо тобі спробувати пограти в самий традиційний маджонг, щоб відчути на собі всі принади первісності гри.

    Тут тобі доведеться працювати з кубиками, на які зображені китайські символи. Відшукуючи два однакових блоку, потрібно з'єднувати їх і випроваджувати з гри, адже це – головна умова гейми. Тобі обов'язково сподобається, якщо ти ніколи не мав справу з маджонгами. А якщо до цього ти грав у такий жанр, ти просто можеш поповнити колекцію ще однією игрулькой.

    Передвигай кубики в межах ігрового поля до тих пір, поки в геймі не залишиться жодного. При цьому ти не можеш мати справи з тими фішками, які знаходяться всередині головної фігури. Тому що в твоєму розпорядженні виключно зовнішній край. Все зрозуміло? Якщо щось залишилося за межами твого розуміння, пропонуємо довго не думати, а почати грати прямо зараз. Тоді, вже безпосередньо в самому ігровому процесі, що ти обов'язково вникнеш у суть гри. І можеш не сумніватися, що гейм затягне тебе на дуже довгий час. Так що перш не забудь покінчити з усіма домашніми справами. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам