Гра Маджонг: Квест Пригода

    Ігри » Ігри Маджонг » Гра Маджонг: Квест Пригода

    Опис Гри:

    Маджонг Квест – це неймовірно цікава гра. Тут ти знайдеш нотки знаменитого логічного гейма і пригодницький мотив. Можеш уявити собі, як добре проведеш час в іграшці? Та що там представляти, адже ти сам можеш у всьому переконатися! Для цього просто натисни на кнопку старту!

    Після запуску гри тобі пропонується вибрати, куди б ти хотів відправитися схід, північ, захід чи південь. Будь-яка сторона світла відкрита для тебе сьогодні! А далі ти повинен грати за суворо визначеними правилами. Так, у тебе є піраміда, яка складається з безлічі фігурок. Кожна з фігурок позначена певним зображенням. Щоб почати гру, необхідно вибрати дві однакові картинки, і прибрати їх з території піраміди. Потім треба повторити цю дію з наступними однаковими блоками. Інші злитки, які знаходяться безпосередньо усередині головної фігури, потихеньку почнуть пересуватися до країв, тоді ти отримаєш до них відкритий доступ.

    ваше завдання полягає в тому, щоб повністю звільнити піраміду від елементів, з яких вона складається. Зробивши це, ти підеш далі подорожувати. Перед тобою відкривається багато можливостей – місто за містом, село за селом, і так до тих пір, поки весь світ не обійдеш. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам