Гра Майнкрафт 3д

    Ігри » Ігри майнкрафт » Гра Майнкрафт 3д
    Оцінка: 7869 очок, Голосів: 1826

    Опис Гри:

    Кожен з нас пам'ятає, що гра Майнкрафт з'явилася не так давно - минуло всього кілька років. Не дивлячись на те, що вона не вражала графікою, грі вдалося стати однією з найбільш популярних в кожній країні світу. Заслуга творця була у відмінній ідеї: людину поміщають на дуже велику територію, схожу на сучасний світ, але складається він з невеликих кубиків. І гравець міг створити за допомогою перестановки кубиків свій світ.

    Крім креативного режиму, незабаром також додався режим на виживання. Саме цей факт підштовхнув гру до найвищих рейтингів. У цьому режимі чоловік потрапляв на карту, яка була йому зовсім незнайома. Можна було опинитися серед снігів або в джунглях. Спочатку мета була - добути дерево, щоб створити з нього інструменти і дерев'яну зброю. Потім за допомогою цих пристосувань потрібно було рубати дерева і захищатися від хижаків.

    Короткий огляд гри

    Гра майнкрафт 3д лише віддалено нагадує оригінал. Перше, що варто зазначити, установка не потрібна, досить лише плагіна Uniti 3D. Оскільки ця гра не створена початковим розробником, то відмінності між двома версіями будуть помітні всім. До того ж, ви можете грати тільки в креативному режимі. Переваги веб-версії в тому, що в ній є завдання - цього дуже бракувало в офіційній версії Майнкрафт.

    Що потрібно робити

    На початку гри у тебе буде все потрібне - кірка, меч і різні блоки, які можна вибудовувати, як завгодно, і головоломка. У тебе буде дев'ять життів, які віднімуться по одній при падінні з висоти, укусі хижака і т. д. Під час походів по карті ти зможеш побачити невеликі будиночки. Відвідай їх, щоб знайти там цікаві речі, а також необхідну тобі їжу.

    Починай грати прямо зараз, адже ця версія Майнкрафт безкоштовна і не вимагає установки!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам