Гра Майнкрафт 2Д

    Ігри » Ігри майнкрафт » Гра Майнкрафт 2Д
    Оцінка: 8267 очок, Голосів: 1840

    Опис Гри:

    3d версія гри Майнкрафт зачаровує всіх. Виживати, конструювати зброю, будувати будинки і шукати їжу - це дійсно захоплююче. Гра Майнкрафт 2 є точною копією знайомого тобі Майнкрафта. Тут є безліч ресурсів, які потрібно використовувати.

    У грі на тебе обов'язково нападуть кріпери, які спробують знищити блоки. Стеж за коровами і вівцями, які пасуться на лузі. Вони будуть давати тобі вовну та м'ясо. А це потрібно, як мінімум, для спорудження ліжка. Як у реальному житті, тут чергуються ніч і день. Будь обережний з блоком, який затримує струм лави. Вона при пошкодженні блоку може розтектися по всій карті.

    Подібність і різниця з оригіналом

    Світ генерується в цій грі випадковим чином. Тому при заході на «флешку» ти будеш потрапляти кожен раз в новий світ. Після побудови замку ти можеш зберегтися, щоб наступного разу не починати все заново. В даній ондайн-грі ти зустрінеш близько 70% знайомих тобі блоків, включаючи камінь, воду, землю, срібло, алмази і т.д.

    Тут будуть і монстри, яких ти напевно знаєш. Це скелети, вище названі кріпери, зомбі і ендермен. У даній версії Майнкрафта взаємодія з блоками і тваринами не така, як в оригіналі. Ламати блоки тепер швидко і легко. Те ж можна сказати і про тварин. Швидкість гри вища, ніж в оригінальній версії.

    Пора починати грати - хоча б для того, щоб порівняти версію з оригіналом. Адже багатьом саме ця «флешка» подобається більше.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам