Гра Макіяж школярки

    Оцінка: 995 очок, Голосів: 244

    Опис Гри:

    Макіяж - це дуже важлива частина впевненості і привабливості кожної дівчини. І на скільки, він вірно підібраний до типу вашого обличчя, а так само до місця куди ви збираєтесь, залежить ваша популярність і привабливість.

    Останнім часом в сучасному світі багато красунь довіряють створення свого приголомшливого образу професійним стилістам. Але є дещо неприємне в цих послугах - їх вартість. Адже для звичайної школярки, такі послуги фахівців будуть дуже дорого коштувати і зазвичай є не доступними. Адже і маленьким красуня в шкільному класі, так хочеться виглядати дуже красиво, щоб всі хлопчики звертали увагу саме на неї.

    От і доводиться нашим дівчатам усіма доступними їй способами наводити красу.

    Проте, коли школярка збирається до школи, робити дуже яскравий і зухвалий макіяж не можна у жодному випадку. Адже це може спричинити за собою похід батьків у кабінет до директора школи.

    Вашим завданням у нашій грі"Макіяж школярки" буде створення акуратного макіяжу для нашої віртуальної школярки. Тобто зробити макіяж таким щоб він освіжив зовнішність, але при цьому не впадав в очі її вчителям.

    Ми впевнені, що ви обов'язково впораєтеся з цим нелегким завданням. Бажаємо вам удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам