Гра Тропічний макіяж

    Оцінка: 1138 очок, Голосів: 265

    Опис Гри:

    Ось настало довгоочікуване літо і ви вже на теплому морському узбережжі. А хочеться бути красивою мабуть скрізь, навіть на відпочинку і навіть більше ніж у звичайному офісному житті.

    Адже коли вирушаєте у відпустку, кожна поважаюча себе дівчина везе з собою величезну гору різних засобів для макіяжу і тонни косметики.

    На відміну від звичайних жінок і дівчат, наша героїня гри "Тропічний макіяж" дуже пощастило. Їй зовсім не потрібна додаткова поклажа, адже у неї є ви, та ще з величезним професійним досвідом. І у вас є велика кількість тіней, рум'ян, помад, пудр і різнокольорових олівців. А це значить що шикарний макіяж на відпочинку нашої героїні забезпечений.

    Єдине про що ви повинні пам'ятати при нанесенні макіяжу, це умови, в яких знаходитися наша героїня і макіяж який ви будете наносити, повинен бути водостійким і надійним.

    Так само не забувайте що наша героїня не потерпить звичайний буденний макіяж. Адже вона в екзотичній країні на екзотичному відпочинку і вона має повне право мати такий самий екзотичний макіяж.

    Ми впевнені що вашої фантазії буде достатньо для того, щоб задовольнити нашу героїню і зробити їй саме той макіяж, який вона собі уявила і в якому вона буде відчувати себе комфортно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам