Гра Макіяж на ходу

    Оцінка: 1237 очок, Голосів: 307

    Опис Гри:

    У нашому житті часто трапляються такі ситуації, що зовсім немає часу щоб причепуритись як належить, а особливо це стосується нашого макіяжу.

    А як на зло, в цей момент ви потребуєте саме відмінного вигляду, адже ви дуже поспішаєте на важливу для вас зустріч, чи то співбесіда по роботі або ж романтичне побачення.

    І звичайно ж що з жахливим макіяжем вам ніяк не можна йти на ці зустрічі. І у вас немає ніякого іншого варіанту, як зробити свій макіяж швиденько або поправити вже нанесений раніше.

    Але пам'ятайте, що накладати косметику за кермом машини не можна ні в якому разі, це дуже небезпечно для вас та оточуючих, і крім всього, що ж скаже працівник державтоінспекції, який може зупинити вас.

    Героїні нашої нової гри "Макіяж на ходу", супермодній учениці одного з коледжів, залишилося дуже мало часу до початку занять, і вона вже жахливо запізнюється.

    Вона мчить щодуху, і не дивиться на знаки і світлофори, але при цьому турбуваться тільки про те, який у неї вигляд, як у неї нафарбовані губи і вії.

    Вам необхідно допомогти їй зробити швидкий мейк-ап поки вона не врізалася в найближчий стовп або не збила кого-небудь і не виїхала на зустрічну смугу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам