Гра Макіяж рок-зірки

    Оцінка: 1569 очок, Голосів: 361

    Опис Гри:

    Рок зірки, як ніхто в сучасному шоу-бізнесі вимагають відповідного зовнішнього вигляду і звичайно ж яскравого і впізнаваного макіяжу.

    А справжні рок-зірки - це не завжди волохаті і дуже дивно одягнені чоловіки. Адже дівчата-рокерши так само бувають і вони дуже сильно хочуть виглядати не просто як звичайні зірки сцени, а іноді, навіть як ніжні і дуже навіть гарненькі квіточки.

    Одна з таких рокерш стала героїнею нашої нової захоплюючій і дуже барвистою гри "Макіяж рок-зірки". І наша зірка року дуже потребує вашої допомоги, адже у неї захворів її візажист-стиліст, а вона зовсім не вміє накладати макіяж.

    Хто як не ви зможете врятувати нашу героїню від провального концерту і зробити дуже стильний і до місця макіяж.

    Ану, впораєтеся? Фарби можна використовувати самі різноманітні і не варто собі відмовляти в цьому задоволення. Але вам необхідно стежити за тим, щоб всі кольори поєднувалися й гармоніювали один з одним.

    Так само вам варто пам'ятати про те, що вам додатково буде потрібно підібрати і дуже оригінальну зачіску, яку до цього ще не бачили, адже в зоряному світі це дуже делікатний і неприємний момент мати таку ж зачіску, яку не так давно бачили, ну наприклад на Брітні Спірс.

    Після вірного і оригінального вибору зачіски, вам необхідно буде вибрати аксесуари, і колір лаку для нігтів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам