Гра Маріо пригоди братів на двох

    Ігри » Ігри Маріо на двох від Мульт сімейки » Гра Маріо пригоди братів на двох
    Оцінка: 290 очок, Голосів: 83

    Опис Гри:

    У цій грі розповідається історія про двох братів. Отже, наші персонажі просто обожнюють проводити час за киданням кинджалів і бомб. Таке ось у них дивна розвага. Але це їм потрібно зробити не просто так, а для того, щоб убити всіх супротивників і дістатися до фінішу більш-менш в цілості й схоронності.

    Гра розрахована на двох, тому намагайся вибрати найкращого друга для того, щоб саме він став твоїм напарником. Адже вся суть гри полягає в тому, щоб весь час допомагати один одного. Один з хлопців – Маріо – займається тим, що кидає холодну зброю з метою піднятися на високі та неприступні гори. Другий герой – Луїджі – кидається вибухівкою, і робить він це для знищення противників, а також для позбавлення від перешкод, наприклад, стін, які постійно будуть виникати на шляху хлопців.

    ми Розповімо тобі про одну інтригу, яка відноситься до ворогів. Ти навіть уявити не можеш, хто виступить в якості поганих хлопців. Цікаво? Тоді вперед, починай грати прямо зараз, і ти побачиш, які дивні вороги бувають у віртуальному світі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам