Гра Кінг Конг Маріо

    Оцінка: 236 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    В нашій грі розповідається історія про те, як один герой потрапив, м'яко кажучи, абсолютно незрозуміло куди. І як звідси вибратися він, ясна річ, розуму докласти не може.

    А тепер більш детально ми розповімо тобі про сюжеті. Маріо перетворився на Кінг-Конга. Насправді, ясна річ. Кажучи іншими словами, він просто-напросто позичив у кого-то такий костюм, і тепер відправився в ньому назустріч пригодам. До слова сказати, він захопив з собою подругу, яка погодилася допомогти йому відновити справедливість у що б то не стало. І тут почалося. Героїв чекає дуже багато цікавих левелів, які вони зможуть пройти лише спільно.

    Тепер поговоримо про здібності, якими володіють наші персонажі. Отже, Маріо може підбирати предмети, причому найрізноманітніші – це вміння дуже йому знадобиться, бо тобі іноді будуть траплятися бонуси, які потрібно застосувати у тій чи іншій ситуації. А другий персонаж непогано крутиться – це вміння допомагає йому впоратися з ворогами. Перемогти можна тільки в тому випадку, якщо ви з напарником будете працювати дружно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам