Гра Спанч Боб: Порятунок героя

    Ігри » Спанч Боб ігри на двох від Мульт сімейки » Гра Спанч Боб: Порятунок героя
    Оцінка: 262 очок, Голосів: 76

    Опис Гри:

    У цій грі Губка Боб і Патрік, м'яко кажучи, догралися. Завдяки їх пригод, вони потрапили у досить делікатну ситуацію, з якої тепер не знаю, як вибратися.

    Справа в тому, що один з персонажів потрапив у полон, і тепер знаходиться в клітці з залізними прутами. Рятувальниками виступають кращий друг Боба Патрік разом зі своєю коханою. А сам Спанч Боб якраз і є тим «щасливчиком», який потрапив в руки поганих хлопців.

    Щоб врятувати героя, потрібно пройти через дуже багато перешкод, які представляються в кожному левел все більш складними і незрозумілими. Іноді тобі навіть буде здаватися, що непрохідні перешкоди, але це далеко не так, адже потрібно просто розкинути мізками, щоб придумати, як знайти вихід з тієї чи іншої ситуації. Пам'ятай, що на кожному етапі ти повинен збирати ключики. Саме вони допоможуть тобі ще більше наблизитися до мети. Тільки пам'ятай, що дістати ключі не так просто, для цього також потрібно гарненько подумати і гарненько постаратися. Як би там не було, ми віримо в тебе, тому побажаємо удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам