Гра Маріо в гробниці на двох

    Ігри » Ігри Маріо на двох від Мульт сімейки » Гра Маріо в гробниці на двох
    Оцінка: 250 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Ну, хто не знає Маріо? Цей хлопець являє собою особистість, якій не чуже співчуття, яка піде на все заради відновлення справедливості. Отже, навіть якщо зовнішній вигляд Маріо, скажемо прямо, трохи непоказний, це аж ніяк не означає, що він взагалі ні на що не здатний. Не віриш? Тоді чого ж ти чекаєш, починай грати прямо зараз, щоб переконатися у всьому на власному досвіді.

    Сюжет гри розгортається в самої цієї гробниці. Як туди потрапив наш герой, є другорядним питанням, тому що на перший план виступає інше питання – а як звідси вибратись? Так, шляхи для цього існують, однак треба докласти чимало зусиль, щоб поставити все на круги своя.

    Грати можна удвох, чому буде ще цікавіше. Розповімо трохи про суть гри. Головному герою потрібно знайти вихід, чого б це йому не коштувало. Так як гравців в ідеалі повинно бути два, значить, і персонажів має бути така ж кількість. Отже, Маріо відмінно справляється з механічно ключем, яким зазвичай закручують гайки різні. І цей інструмент, треба зізнатися, в його руках відіграє чи не ключову роль, тому що за допомогою ключа Маріо просто і легко розбити ящики та інші перешкоди, які трапляються на його шляху. Другий герой, в якості якого виступає принцеса. Отже, що ж уміє наша девица благородного походження? Незважаючи на те, що вона являє собою слабка стать, вона чудово вміє захищатися і себе, і свого напарника.

    Користуйся вміннями персонажів дуже обережно, тому що кожен невірний рух буде забирати очки здоров'я. До речі, графік здоров'я ти завжди зможеш побачити в межах ігрового поля. Не ігноруй цей момент, намагайся, щоб здоров'я завжди було на місці. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам