Гра Машини: Зароби або Помри 2012

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини: Зароби або Помри 2012

    Опис Гри:

    Гра Зароби або Помри 2012 – це зомбі-гейм. Якщо ти любиш іграшки подібного жанру, провести деякий час в представленому геймі однозначно варто. Тут тебе чекають небезпечні шляхи, армії ходячих мерців і неймовірно складні перешкоди.

    Після запуску гри перше, що необхідно зробити, так це піднятися на водійське місце в машину і натиснути педаль газу. Саме з цього моменту починаються неймовірні пригоди. Тобі потрібно їхати вперед, незважаючи ні на що. А зробити це нереально складно, тому що дорога наповнена зомбі!

    Завдання гри полягає в тому, щоб проїхати якомога більшу відстань. Трощити супротивників потрібно транспортом – так що наїжджай на ходячих мерців, не жаліючи їх. Тим більше що подібна дія принесе тобі незаперечну користь – чим більше вбитих ворогів, тим більше грошей ти зможеш заробити. Кошти потім моно буде витратити на прокачування своїх ресурсів. Таким чином, твої можливості по знищенню ворогів розширяться в рази. Так що не переживай, у тебе щось може не вийде, просто йди вперед і наїжджай на зомбі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам