Гра Гоночні Машини: Безумство Зомбі

    Ігри » Ігри Машини » Гра Гоночні Машини: Безумство Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Машини і Безумство Зомбі призначена спеціально для геймерів, які обожнюють містичні іграшки. Але тут ти побачиш більше, ніж просто містику. Тому що гейм поєднує в собі багато цікавих і популярних жанрів, одним з яких є гоночний.

    Приготуйся, дії гри розгортаються в місці, де повним-повнісінько ходячих мерців. Ця територія вже давно окупована такими тварюками, і тут майже не залишилося нормальних людей. Так що ця гра може полоскотати нерви навіть самим адекватним і врівноваженим людям. Чи ти готовий до подібних пригод? Тоді вперед!

    Ти виступаєш в ролі водія, який намагається вибратися з території, що кишить зомбі. Паралельно тобі доведеться знищувати зомбаков і вивчати місцевість. Для зручності тобі надаються карти. Чотири карти, якими ти зможеш керуватися, надходять в твоє розпорядження. А ще ти можеш вибрати серед дев'яти автомобілів, щоб вирушити в дорогу. Але для цього необхідно показати хороші результати на початку гри, щоб ще більші можливості для тебе відкрилися. Трощи зомбі – звільни окуповані землі і

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам