Гра Машина Даавилка Зомбі 2

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина Даавилка Зомбі 2

    Опис Гри:

    Гра Earn to Die 2 Exodus по-російськи звучить як Зароби, щоб Померти 2. Напевно, подібний гейм тобі досить відомий. Впевнені, тобі доводилося рубатися в іграшку раніше. Тільки ця версія являє собою мікс попередніх частин. Варто зазначити, що в даному випадку розробники постаралися на славу, з'єднавши всі найбільш вдалі моменти і випустивши, таким чином, іграшку, яку ти зараз бачиш перед собою.

    Отже, гоу в гараж. Тут у тебе є всі необхідні інструменти, щоб спорудити вантажівка, який найбільше схожий на монстра. Можливо, так і є насправді. Бо пригоди, які тебе чекають у найближчому майбутньому, потребують втручання такої вантажівки. В іншому випадку тобі навряд чи вдасться вижити в такій непростій ситуації.

    Як тільки ти закрутиш останній болтик в машині, швидко сідай за кермо і вирушай, куди очі дивляться. Тому що тобі потрібно як можна швидше залишити це зловісне місце, заповнене ходячими мерцями. Але вже трохи пізно, тому що всі дороги також наповнені зомбі. Тобі залишається тільки проїхати крізь них, тиснучи тварюк і стріляючи в них з зброї. Апгрейдь свої ресурси і спробуй досягти мети як можна швидше! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам