Гра Екстремальна Машина: Снігова Гонка

    Ігри » Ігри Машини » Гра Екстремальна Машина: Снігова Гонка

    Опис Гри:

    Сумуєш ти по зими? Сніг, холод, свята. А як щодо того, щоб в холодну пору року відправитися на гоночні змагання в грі Екстремальна Снігова Гонка. Взимку водити машину в сто разів складніше, ніж влітку. Але в цьому геймі завдання ускладнюється ще в кілька разів, тому що в твоє розпорядження довіряється величезний вантажівка, на якому тобі належить проїхати по льоду.

    Ця поїздка можеш стати для тебе найбільш веселою розвагою, а може й закінчитися летальним результатом. Все залежить від твоїх водійських навичок. Зумієш ти впоратися з керуванням машини в подібних умовах?

    треба Їхати акуратно і швидко в один і той же час. Крім того, слід збирати золоті монетки – гроші тобі знадобляться для прокачування автомобіля. А ще необхідно підбирати паливо, що зустрічається на дорозі, щоб вчасно поповнити бак вантажівки і отримати можливість відновити рух.

    Гра досить різноманітна. Тут представлено чотири різні місцевості, кожну з яких ти обов'язково изведаешь. Чекай багато перешкод. Серед перешкод – снігові люди, які будуть робити все, що в їх силах, аби заступити дорогу. Не дай комусь або чомусь перешкодити тобі їхати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам