Гра Клікати по Монстрам

    Ігри » Ігри Монстри » Гра Клікати по Монстрам

    Опис Гри:

    Що можна сказати про гру Клікер Монстрів? Як мінімум те, що гейм не напряжный абсолютно, що вже не може не радувати. Друге, що слід згадати, так це те, що іграшка затягує. Так завжди буває з простими флеш іграми – просте управління і цікаве дію на екрані змушує геймера провести біля комп'ютера багато часу.

    ваше завдання полягає в збиранні монет. Але, щоб отримати чергову монетку, тобі доведеться знищити чудовисько. У свою чергу, монстра можна знищити за допомогою здійснення кліків по ньому. Так ось все просто і елементарно. Клік – зібрав монетку – знову клік. І так до переможного кінця. Подобається? Тоді вперед!

    Монетки потрібно збирати не просто так, що само собою зрозуміло. Кожна зароблена монетка неодмінно принесе тобі бонуси. Так, на гроші можна придбати більш потужне зброя, з допомогою якого ти отримаєш можливість вбивати монстрів більше колишнього. Таким чином, кількість монеток значно збільшиться і далі все по колу.

    Готуйся до зустрічі з ватажками монстрів. Боси – самі страшні і небезпечні істоти, вони дійсно володіють нереальною силою. При цьому на знищення боса в тебе буде лише декілька хвилин, так що тут доведеться працювати оперативно. Час переходу на наступний левел позначається великим знаком оклику, який може з'явитися в будь-який момент, так що не ляскай вухами, будь уважним і починай підкорювати наступний етап, як тільки з'явиться така можливість. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам