Гра Монстри: Грошовий Герой

    Ігри » Ігри Монстри » Гра Монстри: Грошовий Герой

    Опис Гри:

    У грі Грошовий Герой ти познайомишся з уже традиційною історією. Одна прекрасна принцеса постраждала із-за своєї краси. На дівчину зазіхнув дракон. Ця тварюка захотіла взяти собі в дружини принцесу. Тепер бідолаха знаходиться глибоко під землею у в'язниці дракона.

    Хто тільки не брався за справу порятунку дівчини, але, на жаль, ні в кого нічого доброго не вийшло. Ще жоден лицар не повернувся не те що з перемогою, а взагалі не повернувся додому живим. Але знайшовся ще один хлопець, який упевнений в успіху. Ви граєте за відважного лицаря, готового покласти голову за порятунок прекрасної леді.

    Отже, ти вирушаєш у підземеллі, де тебе чекають неймовірні й небезпечні пригоди. Тут криється багато таємниць, зумієш ти знайти ключ до розгадки хоч одного секрету? Кожна правильна відповідь допоможе тобі ще ближче підібратися до мети. Для виконання місії тобі потрібно пограти в гейм за типом три в ряд. Наприклад, щоб скриня відкрився, потрібно відшукати три ключа, склавши їх в суцільну пряму. Те ж саме стосується і всіх дверей і будь-яких інших порталів. Підказки завжди готові прийти тобі на допомогу – правильно прочитай їх і успіх не змусить себе чекати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам