Гра полонянка Дракона: Звільни принцесу

    Ігри » Ігри Дракони » Гра полонянка Дракона: Звільни принцесу

    Опис Гри:

    Любиш ігри, в яких потрібно відновлювати справедливість, наприклад, рятуючи принцес, з лап страшних і величезних істот? Якщо так, то гра Реверсивні Черевики якраз те, що потрібно!

    Історія розповідає про те, що дракон, який взагалі не відрізняється добротою, порядністю, вкрав прекрасну особина королівської крові. Навіщо-то викрадач заточив дівчину у верхівку вежу. З якою метою були пророблені подібні маніпуляції, залишається невідомим. Можливо, дракон хоче взяти в дружини принцесу, а може, хоче нею пообідати – цього ніхто не знає, але з цим терміново треба щось робити.

    Отже, в даній іграшці ти виступаєш в ролі відважного хлопця – лицаря, який нічого і нікого не боїться. Саме цей чувак і відправляється на виконання місії, головним завданням якої є порятунок прекрасної дівчини. Для цього розроблено дуже багато рівнів, кожен з яких потрібно пройти.

    Відправившись в таку непросту подорож, добрі люди, які зустрілися на шляху, допомогли подорожньому. Один хороший маг підніс лицарю подарунок – черевики, та не прості (але і не золоті), а чарівні. Суть взуття полягає в тому, що, надівши їх і стрибнувши, можна побачити, як деякі предмети сховалися. Наступний стрибок зробить так, що заховані речі з'являться. Таким чином, у тебе є потужна зброя для боротьби з драконом, залишилося тільки підключити кмітливість, чого ми вам і бажаємо. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам