Гра по Дорозі Монстрів: Ретро Гонки

    Ігри » Ігри Монстри » Гра по Дорозі Монстрів: Ретро Гонки

    Опис Гри:

    Любиш гнати автомобіль на високій швидкості? Гра Страшна Дорога подарує тобі таку можливість і навіть більше, тому що змагання обіцяють бути небезпечними. Але і цікавими в один і той же час. Чому? Читай далі – і ти обов'язково про все дізнаєшся.

    Якщо ти обожнюєш старовинні предмети, то цей гейм як не можна до речі підійде тобі. Тому що тут ти будеш мати справу з ретро-автомобілями. Прикольно, чи не так? Більш того, у тебе є можливість вибору. Так, перед початком гри визначся, на який старовинної тачці ти б хотів спробувати свої сили. А далі вперед, адже змагання вже практично почалися! Цікаво, що дії гри розгортаються в дуже небезпечних місцях. А саме – на покинутих місцевостях міста. Тут страшно і темно, небезпечно і цікаво – так що ти отримаєш масу діаметрально протилежних емоцій. Словом, дія обіцяє бути незабутнім.

    Але ти ж розумієш, що в таких умовах без монстрів нікуди? Адже темні місця – це їх улюблене місце. Так що приготуйся до численних зустрічей з дійсно небезпечними супротивниками, які не тільки будуть заважати тобі виграти, але і захочуть пообідати тобою. Але в тебе є відмінна зброя проти чудовиськ – справа в тому, що ці тварюки панічно бояться будь-якого світла і світла фар у тому числі. Так що, коли побачиш монстра, просто спрямуй на нього фари, і ти побачиш, як він забереться від тебе подалі. У всьому цьому хаосі не забувай про конкурентів – все-таки ти не один на трасі. Вас багато, а ось переможе лише хтось один. Сподіваємося, що виграш залишиться за тобою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам