Гра Морський Бій: Битва Генералів

    Ігри » Ігри Морський Бій » Гра Морський Бій: Битва Генералів

    Опис Гри:

    Гра Морські Генерали барвиста, яскрава і непередбачувана. Тут, крім стандартного ведення морського бою, ти також зможеш по-справжньому насолодитися якістю продуманої графікою, де все промальовано до дрібниць. Ти наче в реально опинишся на море, де навколо тебе плавають ворожі кораблі, а твоє завдання полягає в тому, щоб потопити флот противника раз і назавжди.

    Отже, після запуску гри ти побачиш кораблі, які, в принципі, на даний момент знаходяться в рамках гри, не приносячи тобі який-небудь користі. Тому що далі ти сам повинен продумати, як зробити так, щоб використовувати власний флот для своєї ж вигоди. Так що подумай, яким чином можна розставити об'єкти на карті, щоб противник постійно здійснював неправильні постріли. Адже, якщо ворог хоча б один раз вгадає розташування твого корабля, починай побоюватися, що ось так, крок за кроком, він спершу ранить, а потім потопить всі твої стратегічно важливі об'єкти.

    Не допусти цього! Намагайся опрацювати момент з розстановкою кораблів максимально точно і правильно. Зроби так, щоб конкуренту не було дуже легко здогадатися, як ти розташував об'єкти на своєму ігровому ділянці. Пам'ятай, що в даному випадку правильно розроблена стратегія – це половина успіху, а значить, і перемоги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам