Гра бомбери на двох: Бомби всі 5 - світ руйнувань

    Ігри » Ігри на двох бомбери від Мульт сімейки » Гра бомбери на двох: Бомби всі 5 - світ руйнувань
    Оцінка: 244 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Гра, яку ти бачиш перед собою, дуже захоплююча і відома. Це п'ята частина популярної Бомби. Якщо така кількість версій вийшло, це означає, що гра варта уваги. Нова частина отримала кращу графіку, цікавий сюжет і більш широкі можливості головних героїв.

    Коли гра запуститися, ти кілька режимів, які відрізняються один від одного за складнощів. Якщо ти впевнений у собі, вибирай самий останній режим, однак якщо не дуже, краще спочатку потренуватися на першому етапі, поступово збільшуючи складність. Також є чотири рівні, на кожному з яких потрібно виконати певні дії. Так, на першому рівні потрібно вбити всіх супротивників, на другому рівні потрібно зробити практично те ж саме. Що ж стосується третього левела – тут треба відшукати всі заховані монети. Четвертий етап вимагає від тебе дійти до мети – зеленої території, а згодом зайняти її.

    Також ти можеш вибрати супротивників самостійно. Ти можеш виставити їм силу, а також кількість ворогів, проти яких будеш битися. І, ясна річ, не варто забувати про вибір героя – ця функція також лягає на твої плечі. А далі вирушай в гру, щоб розставити всі бомби по порядку таким чином, щоб ворог натрапляв на вибухівку і відразу ж розлітався на шматочки. Не забувай про бонуси, які потрібно збирати на всьому шляху. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам