Гра бомбери бродилка на двох 6

    Ігри » Ігри на двох бомбери від Мульт сімейки » Гра бомбери бродилка на двох 6
    Оцінка: 288 очок, Голосів: 84

    Опис Гри:

    Гра Бомби – це шоста частина гучної іграшки. У цій грі є ще більше можливостей щодо вибору локацій, персонажів, ворогів і їх потужності. Словом, є де розігнатися.

    Отже, тобі треба знищити всіх ворогів, зайняти всі території, зібрати всі монети і взагалі протриматися молодцем до самого фінішу. Який би режим ти не вибрав, ти отримаєш масу задоволення. Нагадаємо, що в цій грі є можливість вибирати режимі в залежності від ступеня підготовки гравця. Так, якщо ти досвідчений геймер – сміливо вибирай останній режим, а якщо відчуваєш, що ще треба підучитися, починай з малого, поступово збільшуючи ступінь складності. Потім вибери територію, на якій ти хочеш битися. Вибір досить широкий – замок, парк і навіть підводний місцевість. Як варіант, можна випробувати кожну локацію по черзі – ти не пошкодуєш, зробивши так, повір. Як і в попередніх версіях, тут також можна виставити кількість ворогів. А ще можна в гру рубатися удвох.

    Складається таке враження, що гра часто-густо складається з одних тільки виборів. Але чим чіткіше ти визначишся з героями, ворогами і територіями, а також іншими моментами, тим краще ти будеш знати процес. А це означає, що перемогу буде отримати ще простіше і швидше.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам