Гра Погані льодяники на двох

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра Погані льодяники на двох
    Оцінка: 221 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Зомбі і льодяники – як-то не в'яжеться, чи не так? Але у світі іграшок онлайн можливо абсолютно все. Тут погані хлопці полюють за цукерками, немов в цьому полюванні полягає весь сенс їхнього життя, паралельно борючись з повсталими мерцями, які ці самі цукерки самовіддано захищають.

    Звучить, звичайно, як плід фантазії якогось божевільного. Але божевілля може бути і веселим, а тобі і твоєму другові належить в цьому переконатися. Отже, перед тобою круті хлопці Шон і Метт, які борються з різного роду нечистю: злими літаючими гарбузами, вампірами, зомбі і привидами. З одним з героїв (або відразу ж двома) ти опинишся на покинутому цвинтарному пустирі, повному не тільки льодяників, але і нечистої сили. Намагаючись не потрапляти нечисті, збирай всі видимі оку льодяники. Не забувай в той же час про бонуси. Наприклад бонус зі значком блискавки допоможе тобі винищити всі злі сили, що знаходяться в цей момент на полі. Часник, звичайно, має менший радіус дії, але з го допомогою ти можеш сам оголосити полювання на дракулу, привидів і франкенштейна, які, як відомо, не виносять цей запах.

    Якщо вирішиш грати разом з другом, то вибирайте стратегію захисту один одного, адже тільки так вам вдасться зібрати максимальну кількість льодяників і вбити якомога більше представників потойбічного світу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам