Гра Вампіри: Дракула знищує зомбі!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри: Дракула знищує зомбі!
    Оцінка: 406 очок, Голосів: 106

    Опис Гри:

    У світі темних сил, весь час відбувається протистояння між вампірами і їх постійними противниками зомбі. Адже вампірові вбити зомбі дуже важко, а при укусі вампіра зомбі - вампір може стати цією неприємною істотою з дуже неприємним запахом.

    У нашій грі "Вампіри: Дракула знищує зомбі" вам потрібно допомогти відомому у всьому світі графу Дракулі, впоратися з озвірілими зомбі, які вже заполонили його замок і хочуть дістатися до його господаря і перетворити його в такого ж огидного персонажа. Вам необхідно боротися з нечистю використовуючи для цього руки.

    Граф Дракула, є повелителем всіх вампірів і не може залишити все як є і тому змушений застосувати свою силу для того, щоб очистити своє улюблене житло від цих зомбі.

    Вам необхідно управляти нашою грою "Вампіри: Дракула знищує зомбі" використовуючи клавіатуру і мишку. Для переміщення Дракули вам необхідно використовувати управляючі клавіші або ж рух мишки. Для того щоб здійснити постріл використовуйте клавіші ctrl Z або одноразове клацання мишки.

    А щоб зробити подвійний постріл, використовуйте клавішу Х або подвійний клік мишки.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам