Гра Вампіри проти Зомбі: непримиренна ворожнеча!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри проти Зомбі: непримиренна ворожнеча!
    Оцінка: 889 очок, Голосів: 221

    Опис Гри:

    Хто крутіший з фантастичних персонажів - вампіри або зомбі? Напевно ви не раз задавалися цим питанням, адже як одні так і інші персонажі можуть бути дуже небезпечними і відчайдушними у своїй битві за виживання у віртуальному світі.

    Це нам людям, все одно кому може дістатися наше тіло, а ось вампіри і зомбі один одного не переносять на вигляд і нюх і постійно серед цих міфічних персонажів виникають криваві війни, такі як в нашій грі "Вампіри проти Зомбі".

    В реальному світі ви можете спробувати вступити в бій на одну або іншу сторону протиборчих сторін. Але в нашій грі ви будете проводити ваш бій на стороні Зомбі. Основними вашими бойовими діями в нашій грі "Вампіри проти Зомбі", буде ваша рука, яка буде з відкритої могили кидати у ваших суперників вампірів часник, який вибухає після кліка миші.

    Вашим завданням буде організувати вибухи так, щоб всі вампіри або потрапляли в безодню або ж потрапляли в лапи до Зомбі. Адже для вампіра укус зомбі дуже небезпечний, він вмить перетворює вампіра в зомбі. Але от якщо в прірву впаде хтось з ваших зомбі, рівень нашої гри "Вампіри проти Зомбі" буде для вас програний і вам доведеться починати з самого початку.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам