Гра Вампіри: Бродилка в замку Дракули!

    Ігри » Ігри Вампіри » Гра Вампіри: Бродилка в замку Дракули!
    Оцінка: 352 очок, Голосів: 89

    Опис Гри:

    Любите ігри головоломки та ігри в стилі "втеча"? Тоді вам просто необхідно відвідати нашу нову захоплюючу гру "Вампіри: Бродилка в замку Дракули".

    Замок Дракули досі дуже відвідуване туристичне місце, яке таїть в собі безліч таємниць і легенд. І тільки одним своїм виглядом може підтвердити кровожерливість його господаря. А господар цього знаменитого замку - граф Дракула - особливий персонаж, який за часи його правління навів на всіх людей з навколишніх сіл такий страх, що легенди про його кровожерливість передаються з покоління до покоління досі. А тепер уявіть собі, що ви опинилися в дуже страшному і зловісному замку цього вампіра, який просякнутий кров'ю і вам там робити точно нічого! І само собою, вам дуже хочеться вибратися з цього страхітливого замку і тим самим уникнути жахливої долі, яку вам може завдати його господар.

    У нашій грі "Вампіри: Бродилка в замку Дракули" вам необхідно буде спробувати зробити неймовірну втечу, і для цього вам потрібно використовувати всі предмети, які ви можете побачити або знайти в кімнаті навколо вас. Не шкодуйте цього раритету, адже від цього залежить життя вашого віртуального персонажа. Пожалійте його і допоможіть йому вибратися живим з замку Дракули.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам