Гра Біо кулі

    Оцінка: 229 очок, Голосів: 62

    Опис Гри:

    Біо кулі – це спеціальне біологічна зброя, завезений на Землю іноземними загарбниками. Одному Богу відомо, що ці на вигляд нешкідливі кульки можуть зробити з людством. Тому уряди всіх країн одностайно вирішили знищити їх, поки вони не встигли спровокувати світову катастрофу.

    Для цієї спеціальної місії було викликано двоє бравих військових, роль яких доведеться зіграти тобі і твоєму приятелеві. Якщо ж приятель з якоїсь причини відмовиться – можеш спробувати впоратися з біо-кулями самостійно.

    Що ж потрібно робити? Насправді все дуже просто. Впоратися з інопланетної заразою тобі допоможе лазерне зброя. Потрібно стежити за траєкторією польоту кулі і встановлювати за допомогою пробілу або ентера лазерний промінь. Коли куля потрапить на нього, він роздвоїться в два маленьких біо-кульки. Потім таким же чином, за допомогою лазера, потрібно буде знищити і їх.

    Якщо ти успішно впораєшся з першим рівнем, гра перенесе тебе на наступний. Там тобі будуть доступні різні бонуси, але потрібно пам'ятати про те, що і кулі будуть пересуватися значно швидше. До речі, вони тільки на вигляд здаються безпечними. Варто одній кулі впасти на голову нашого героя, і його здоров'я значно погіршиться. Якщо удар кулею повториться – це може привести до кінця гри.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам