Гра стрілялка: Водяні кулі

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Водяні кулі
    Оцінка: 228 очок, Голосів: 61

    Опис Гри:

    Гра Водяні кулі розповідає нам історію двох хлопчаків, які знаходяться у вічній суперечці за першість. Вони дуже схожі між собою: чорненькі і амбітні. На цей раз полем битви вони обрали галявину за школою, а зброєю – звичайні поліетиленові пакети, наповнені водою. Вставши один від одного на значній відстані, хлопчаки починають свій жартівливий бій.

    ваше завдання потрапити за допомогою водяної бомбочки в опонента. Але зробити це зовсім непросто, так як він стоїть на досить пристойній відстані. Щоб розрахувати висоту польоту бомбочки і відстань, потрібно встановити кут і силу. Роби це за допомогою звичайної комп'ютерної мишки. З першого разу у тебе навряд чи вийде. Але, якщо ти вибереш режим гри з комп'ютером і твій супротивник потрапить в тебе відразу, просто спробуй запам'ятати, які параметри запитав він. Пізніше, використовуючи приблизно ті ж дані, ти зможеш прицільно кинути водяна куля і потрапити точно в супротивника.

    Гра дуже легка і не вимагає якихось особливих даних від вашого комп'ютера. Щоб зіграти в неї, важливо лише бажання і доступ до інтернету. До речі, грати можна як з керованим комп'ютером противником, так і з приятелем. Для цього потрібно тільки вибрати режим гри для двох.

    Флеш-гра Водяні кулі – захоплююче і пізнавальне розвага, доступна в режимі онлайн, для дівчаток і хлопчиків.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам