Гра Захист хатинки

    Оцінка: 233 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Гра «Захисти хатинку» знаходиться прямо перед тобою. Це дуже цікава і захоплююча гра, яка має запаморочливо красивою графікою і милим музичним супроводом.

    А вся справа в тому, що потрібно відбиватися від ведмедів, які вирішили напасти на твою територію. Таким чином, потрібно захистити не тільки свій будинок, і себе самого. Кажучи іншими словами, ти виступаєш в ролі мисливця, який, само собою зрозуміло, є пістолет. Коли почнеш грати, у тебе буде базова модель зброї. Але з часом у тебе з'явиться можливість удосконалити свій пістолет. Помин, що пістолет тобі потрібен, в першу чергу, для того, щоб відстрілюватися від надокучливих і небезпечних ведмедів. Тому чим крутіше він буде, тим краще. Також ти можеш апгрейдитися і самостійно, додаючи собі сили і ігрові життя.

    Для початку ти побачиш одного звіра, крокуючого в твою сторону. Тільки от з часом кількість клишоногих буде збільшуватися, бо коли-то тобі доведеться зіткнутися віч-на-віч з цілою армією цих небезпечних звірів.

    Грати можна як одному гравцю, так і двом. У другому варіанті гра обіцяє бути набагато яскравіше і яскравіше, тому що тут і етапи цікавіше, і завдання більш яскраві. Як би там не було, вирішувати тільки тобі. Ми ж можемо пообіцяти, що від гри ти просто не зможеш відірватися на протязі довгого часу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам