Гра бродилка пригода: В піраміді

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка пригода: В піраміді
    Оцінка: 235 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Захоплюєшся археологією і загадками стародавніх пірамід? Тоді ласкаво просимо в іграшку онлайн Пригоди в Піраміді. Передісторія гри така: батько з дочкою довго гортали древню книгу, раздобытую батьком під час археологічних розкопок в одній з пірамід Єгипту. Вони необачно прочитали вголос пару рядків на давньоєгипетському мовою і були перенесені якоїсь невидимої магічною силою в одну з найдавніших єгипетських пірамід. Схоже, вони попали під дію якогось стародавнього прокляття. І тепер їх завдання вибратися з лабіринтів пірамід і залишитися живими.

    Стародавні єгипетські похованні зберігають у собі величезну кількість таємниць і скарбів, наші герої в процесі просування до виходу зможуть непогано поповнити свої кишені блискучими діамантами. Але в першу чергу вони повинні пам'ятати про своєї головної мети – знайти вихід з піраміди. Як це зробити? Наполегливо рухатися до дверей, допомагаючи один одному.

    Дівчинка досить тендітна і вертлява, вона без праці може пролізти під кам'яними брилами і взяти скарб або натиснути на якийсь важіль, який призведе механізми в піраміді до дії. Що ж до батька, то він володіє хорошою фізичною силою, хоча і не такий спритний, як його дочка. Суть гри в тому, щоб проходити всі етапи разом і допомагати один одному. Тільки завдяки цьому вам вдасться вибратися назовні і побороти прокляття.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам