Гра бродилка: Знайти вихід 2

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Знайти вихід 2
    Оцінка: 234 очок, Голосів: 70

    Опис Гри:

    Двоє друзів – телепузики рожевого і синього кольору опинилися в космічній кімнаті, де закони гравітації практично не діє. Тут можливий політ і навіть повне спотворення кімнати при натисканні на потрібну кнопку. Втім, така можливість відкривається тільки з третього рівня з двадцяти чотирьох доступних.

    На перший погляд здається, що гра призначена для самих маленьких, так як все тут надзвичайно легко і просто. Достатньо лише дозволяти персонажу стрибати і штовхати різнокольорові ящики. Але, чим далі в ліс – тим більше дров. З кожним новим рівнем задуматися доводиться все міцніше і міцніше. Завдання стають складнішими, часом виходить так, що одного з героїв ні за що не можна виходити з кімнати, поки інший не вибереться з пастки. Запорукою успішного проходження гри Друзі шукають вихід 2 – стане, звичайно ж, взаємовиручка, яку готові один одному подарувати телепузики.

    Отже, обзаводись компанією, натисніть на старт і вирушай разом з телепузиками вирішувати складні головоломки, які подарує космічна кімната. У який момент, яку кнопку натиснути? Як обійти небезпечні для життя перешкоди? Як пробратися до виходу? Ти повинен будеш розгадати відповіді на всі ці запитання і підтвердити свою теорію на практику. Гра підійде дітям, які люблять пригоди з елементами логіки. Сподіваємося, ти ставишся до їх числа. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам