Гра бродилка: Діно любить м'ясо 1

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Діно любить м'ясо 1
    Оцінка: 232 очок, Голосів: 62

    Опис Гри:

    Діно полює за м'ясом – ця гра відома багатьом. Тільки м'ясо дістати не так просто. Дуже часто їжа знаходиться в таких місцях, що здоровий глузд не може прийняти цю інформацію. Так, м'ясо може спокійненько собі розташовуватися над водою у висячому положенні, або ще чого гірше – над шипами. Якщо ти впадеш під воду або на шипи – сам можеш здогадатися, чим закінчиться пригода.

    У грі є два персонажі, кожен з яких володіє певними здібностями. Один з героїв вміє розправлятися з коробками, а другий – маленький – може спорудити міст, щоб перебратися через річку, а також у разі необхідності підстрибне так високо, що будь-яке м'ясо, що знаходиться на висоті, зможе дістати без особливих проблем.

    Так як ти будеш грати з одним, пам'ятай, що сам за себе – так не піде. Потрібно все робити спільно. Навіть вміння героїв побудовані таким чином, щоб вони доповнювали один одного. Якщо ви будете дружити в процесі гри, неодмінно зможете добути потрібну кількість м'яса. Тому сваритися ми не рекомендуємо зовсім. Якщо таке трапиться, то один персонаж без другого не впоратися, і місія буде завершена. Не допусти цього! Удачі тобі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам