Гра стрілялка з роботами: Порятунок людства

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка з роботами: Порятунок людства
    Оцінка: 225 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Хто сказав, що володарі штучного інтелекту не можуть дружити? У всесвіті ігор двом роботам дуже навіть знайоме поняття дружба, в ім'я добра вони навіть об'єдналися в одну команду, щоб захищати один одного і без втрат пройти через складне випробування на шляху додому.

    Склалося так, що на Землі майже не залишилося людей. Майже всю нашу планету тепер населяють сильні розумні роботи. Двоє з них сьогодні повністю в твоєму розпорядженні і твого друга. Пам'ятай, грати в цю флешку поодинці досить складно, так як керувати відразу двома роботами не кожному під силу.

    Кожен з роботів володіє своєю зброєю: один пускає у ворогів крижані брили, другий – полум'яні струмені. Їх тандем виправданий ще і тому, що в якості ворогів виступлять також два види роботів, деякі з них повністю неподвержены вогненним ударів, інші – крижаним. Тому ваша з одним завдання розподілити сили і прикривати один одного за будь-яких обставин.

    Так, якщо на вашому шляху ворог, гине від вогню, то першим наблизитися до нього має той з Команди Роботів, хто володіє вогненною зброєю.

    В іграшці все гранично просто. Потрібно ходити, стрибати і вбивати ворогів. До речі, якщо успішної подужаєте перший рівень, то опинитеся відразу ж на другий і зможете випробувати свої сили в більш складних умовах.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам