Гра бродилка: Екзотична пригода 3

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Екзотична пригода 3
    Оцінка: 237 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    У цій грі тобі доведеться побувати в світі бійні і чарівництва. Гра дуже цікава, тому, якщо бійки та бродилки тобі по душі, починай відразу ж, без роздумів. Хіба що можна вирішити, ти хочеш грати поодинці або удвох з другом. Подумай гарненько і приступай.

    У грі багато левелів, на кожному з яких персонажу загрожує неабияка небезпека. Для початку тобі потрібно вибрати, ким ти хочеш грати. Всього в твоє розпорядження надходить вісім віртуальний друзів, а ти вже постарайся, щоб твій вибір не розчарував тебе ж у перші хвилини гри. Всього в грі сім найцікавіших рівнів. Щоб грати, для початку потрібно вивчити потрібні комбінації, за допомогою яких твій персонаж буде бігати, стрибати і робити інші прийоми.

    Коли гра запуститися, кине всі свої сили на пошуки алмазів. Як тільки ти збереш п'ять дорогоцінних каменів, відкриється телепорт, який пропустить тебе в наступний рівень. На другому левел потрібно зібрати ще більше каменів, на третьому – ще більше і так далі. Ігнорувати збір алмазів не можна, адже це – твій шанс потрапити на наступний етап.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам