Гра Зума Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра Зума Наруто
    Оцінка: 406 очок, Голосів: 119

    Опис Гри:

    Герої флеш-ігор завжди завойовували серця справжніх шанувальників красивих і захоплюючих ігор. Кожен герой таких ігор відрізняється своїми бойовими можливостями і характером. У нашій новій грі «Naruto Bubbles», яка присвячена популярному герою з коміксів і мультфільму Наруто, який ідеально володіє бойовим мистецтвом і мріє стати справжнім всемогутнім ніндзя.

    Наша цікава флеш-гра «Naruto Bubbles» обов'язково повинна припасти до смаку всім хлопчикам і дівчаткам від п'яти до п'ятнадцяти років, які є справжніми фанатами красивих ігор з захоплюючою графікою і цікавим гемплеем.

    У цій грі «Naruto Bubbles» вам необхідно якомога швидше завершити ігрову кампанію, поки всі елементи, які були активними в самому початку вашої ігрової кампанії, будуть остаточно знищені за допомогою катапульти.

    Для управління катапультою використовуйте ліву кнопку мишки. Вам необхідно стріляти з катапульти і вибудовувати лінію з кульок однакового кольору - цей процес спростить вам проходження рівня. У грі всього більше десяти рівнів, так що нудьгувати вам не доведеться. Приступайте до гри «Naruto Bubbles» прямо зараз і ви самі переконаєтеся в її цікавості.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам